ანგარიშისა და მონაცემების წაშლა

სამუდამოდ წაშალეთ Arsvoim-ის ანგარიში პირდაპირ ანგარიშის პარამეტრებიდან.

შესვლა და ანგარიშის წაშლა

როგორ მუშაობს

  1. შედით Arsvoim-ში.
  2. გახსენით ანგარიში → ანგარიშის წაშლა.
  3. დაადასტურეთ ვინაობა და შეიყვანეთ DELETE.
  4. დაადასტურეთ საბოლოო წაშლა.

წაშლილი ან ანონიმიზებული მონაცემები

იშლება ანგარიშზე წვდომა, პროფილის მონაცემები, Google/Facebook კავშირები, დადასტურებისა და აღდგენის ტოკენები, პროფილის ფოტოები, პუბლიკაციის კონტაქტები, ატვირთული ფოტოები და PDF დოკუმენტები. პუბლიკაციები და საჯარო კონტენტი იხურება და ანონიმიზდება.

მონაცემები, რომლებიც შეიძლება შენარჩუნდეს

გადახდის, კრედიტის, ბუღალტრული, უსაფრთხოების, თაღლითობის პრევენციისა და დავების ჩანაწერები შეიძლება შენარჩუნდეს კანონის ან საოპერაციო მოთხოვნების შესაბამისად. ისინი მხოლოდ ანონიმიზებულ ანგარიშთან რჩება დაკავშირებული.

თუ ანგარიშზე წვდომა არ გაქვთ, მოგვწერეთ support@arsvoim.com-ზე ანგარიშთან დაკავშირებული მისამართიდან.
support@arsvoim.com